Nordmenn er et folk som er glad i trening, og enten det er sport, treningssenter eller turer i skog og mark, er vi jevnt over meget flinke til å holde oss i aktivitet. Vi er meget opplyste i Norge og vi vet alle at det er viktig for vår generelle helse og velvære. Det betyr at vi ikke tar helt fri når reiser på ferie engang. Nå skal vi ikke påstå at det norske folk er treningsnarkomane, men sannheten er at flere og flere av oss sjekker at hotellet vi bestiller har treningssenter på tilbud. Siden vi er så glade i både reising og trening, tenkte vi at vi skulle hjelpe alle våre medlemmer finne de beste destinasjonene for ferie i kombinasjon med trening.

Først ut har vi tatt for oss Las Vegas i USA, ettersom byen de siste årene har blitt et av våre favorittreisemål i USA. Byen som ligger midt i Nevada-ørkenen, er for mange best kjent for sin hovedgate The Strip og alle casinoene som ligger som perler på en snor. Ifølge det norske nettmagasinet SpillMegaMoolah.com har det de siste 10 årene vært en markant økning i antall nordmenn som besøker byen for å prøve lykken på spilleautomater, eller for å delta i Verdensmesterskapet i Poker. Nå er det dog ikke bare gambling som drar turister til Vegas. Siden 1970-tallet har byen vokst enormt, og den har gått fra å være en partyby i stor grad styrt av mafiaen, til å bli en av de beste destinasjonene for barnefamilier i hele USA. Byen kan by på flere enorme badeland, shopping du aldri har sett maken til og hoteller som er mer som enorme fornøyelsesparker å regne. Alt dette og et enormt godt utvalg for alle som er opptatt av trening og et sunt kosthold, er hva du kan finne i Las Vegas.

Las Vegas Sport park

Las Vegas Sport park er en offentlig eid sportspark som er åpen året rundt. Parken er eid og driftet av Las Vegas kommune og er helt gratis å bruke både for innbyggerne og turister. Det enorme området er bare en kort joggetur unna The Strip og byr på enorme muligheter hvor man kan se fram til både fotball, basketball, tennis, fekting, karate, treningssenter, løpebane, yoga og boksing for både nybegynnere og de litt mer erfarne. Det som gjør Las Vegas Sport park så unik er det faktum at alt er gratis, men kommunen har åpnet opp for at private trenere som er godkjent av kommunen kan tilby sine tjenester til de besøkende. De har dog ikke lov å kreve mer enn 10 dollar, ca 80 kroner, i timen. Slik er man sikret at alle har muligheten til å benytte seg av tilbudet. Det er også gode muligheter for å hive seg med på fellestimer hvor alle som føler for det eller har råd med det kan betale instruktøren noen dollar om de ønsker. Dette er en flott treningsopplevelse og man kan ikke unngå å misunne dem det flotte samholdet som er her hver dag.

24 Hour Fitness

I Las Vegas får man stort sett tak i akkurat hva man måtte ønske døgnet rundt. Så det skulle jo bare mangle at byen har et godt utvalg av treningssenter som er åpen 24/7. Dette er et flott tilbud da man kan trene akkurat når det passer en selv og man kan passe på å legge inn treningsøktene sine sent eller tidlig slik at man har hele dagen sammen med familien. Du finner tre sentre som dette i umiddelbar nærhet til The Strip, og alle kommer med døgnkontinuerlig vakthold slik at man ikke blir plaget av de litt mer lystige gjestene i byen. To av sentrene har også et eget tilbud til de minste med enorme hoppeslott og lekeland hvor de kan kose seg mens du pumper litt ekstra hardt for å bli kvitt de ekstra feriekiloene.