Stedet for alle bæringer

Bor du i Bærum? Er du glad i sport? Har du unger? Vil du gjøre noe aktivt på fritiden din? Ønsker du å støtte utviklingen av idrett her i Norge? Hvis du svarte «ja» på ett av spørsmålene, er det på høy tid å bli medlem i Stabæk IF – uansett hvilket spørsmål som fanget oppmerksomheten din. Det er nemlig slik at Bærum kommune kun har én idrettsforening å forholde seg til, dersom man ikke regner inn individuelle lag og kretser. Stabæk IF er derfor et naturlig valg for de fleste, uansett alder og kjønn. Det er kjempelett å bli medlem, og du får en rekke fordeler med på kjøpet. Men det er da ikke fordelene som er de viktigste? Vi vil fortelle deg om hvordan du blir medlem, hva det innebærer og hvilke fordeler du får videre ned på denne siden, men i bunn og grunn handler det om noe helt annet. Det handler om å være en del av miljøet sitt. Det handler om å gjøre noe for området, støtte utviklingen av noe annet enn utbyggingen og infrastrukturen. Det handler om å utvikle fellesskapet. Stabæk IF holder på med nettopp dette, og har gjort det i over ett hundre år. Hvem andre kan du stole på, hvem andre kan du gå til, hvem andre har idretten i området som sin hjertesak? Stabæk IF venter på at du blir medlem – les videre for å finne ut mer.

Stabæk Support

Når du blir medlem i Stabæk IF, blir du automatisk regnet som en av Stabæks supportere. Det betyr selvfølgelig ikke at du er påbudt å være med på alle arrangement eller reise rundt med fotballgale menn som hoier og skriker hver gang fotballklubben spiller kamper. Det er selvfølgelig kjempemoro om du blir med på noe slikt, men det er absolutt ingen nødvendighet. Du vil kanskje støtte foreningen fordi en av ungene dine spiller fotball eller håndball hos Stabæk IF, eller så vil du støtte den eneste foreningen av sitt slag i nærmiljøet? Bli offisiell supporter og sov godt, for du kan være sikker på at pengene og støtten i seg selv vil komme godt med. Stabæk er ingen rik klubb, og tjener store deler av sine inntekter på salg av talenter som Akademiet oppfostrer. Med litt mer økonomisk hjelp kan klubben utvikle seg på egen hånd, uten å måtte selge bort sine beste spillere.

Medlem på nettet

Den enkleste måten å bli medlem i Stabæk IF, er via nettet. Alt gjøres jo via nettet nå om dagen! Alt du trenger er et mobilnummer og et bankkort for å overføre medlemsavgiften. Forresten er selve medlemskapet utrolig rimelig – 200 kroner for voksne og 100 kroner for barn. Det første steget i registreringen på nettet vil be deg om et mobilnummer. Deretter fyller du inn alle nødvendige opplysninger som navn, adresse og postnummer. Det er slik folk vil kjenne deg igjen når du registrerer deg til diverse begivenheter og kamper. Etter at personalia har blitt fylt ut, velger du hvilket medlemskap du ønsker å kjøpe, og får informasjon om hva dette innebærer. Til slutt foretar du selve betalingen (også på nettet, via bankkort eller kredittkort) og får en kvittering. Vips – så er du en betalende Stabæk-supporter!

Fordeler

Som sagt er det ikke fordelene som gjelder, men det er fortsatt kult å vite at du får en rekke positive ting for pengene dine. Først og fremst får du adgang til ståtribunen på Nadderud stadion – altså vil du alltid ha en plass klar når Stabæk IF arrangerer en kamp eller oppvisning. Deretter får du avslag på sesongkortet for fotballaget. Altså kan du spare penger samtidig som du støtter og hjelper Stabæks fotballag. Dessuten får du avslag og rabatter på reiser til andre steder i landet når laget spiller bortekamper – dette er meget positivt for deg som vil følge laget. Du vil også få nyhetsbrev fra laget og grundig informasjon om alt som skjer i Stabæk IF, i tillegg til direkte adgang til medlemsmøter. På toppen av det hele får du tilgang til den varmeste gruppen mennesker i Bærum. Her vil du stifte nye bekjentskap og treffe andre mennesker akkurat som deg, mennesker som brenner for kommunen og idretten!